Desireé-Deja

 

Ibland får vi spännande e-mail från andra hussar och mattar till D-kullen. Tex här från matte Annelie Elf.
 

"Deja och jag stormtrivs nu när vi äntligen fått lite kallare väder med strålande solsken och snö. Hon blir lätt vad man kan kalla EXPLOSIV… i detta väder. Tog bifogad bild igår på vår middagspromenad i –10 grader, tänkte att jag skulle testa en ny vinkel, inte att rekommendera! 

Jag sa till Deja ”sitt stanna kvar” och gick ca 15 m ifrån henne, satte mig på huk, och kallade in. Digital kameran är ju inte så snabb, så jag väntade några sekunder innan jag tryckte på knappen. Tyvärr är bilden lite mörk, men man ser ändå hennes blick.

Titta på min skugga, tänk er ett expresslok i 100km/tim, titta på hennes fokuserade ögon och tänk er vad som hände 0,5 sekunder efter att jag tryckt av. Jag kan säga att hon inte vek en tum och att vi fick leta efter kameran i snön efter att vi tumlat runt. Deja har ju en förkärlek att sitta, ligga eller stå på någon som ligger ned, tur att ingen såg oss!!!

Just nu ligger hon och sover med ena tassen över nosen, hur söt som helst och i total kontrast med gårdagens sammandrabbning! Med Deja har man ALDRIG långtråkigt, det är ett som är säkert."
 

Vintern 2004/2005

 

 

Fler vinterbilder på Deja.

 

 

 

 

Deja verkar gilla snö!

Även att ligga i den.

 

 


 

 

Uppletande.

 

 

 

 

 

Med herrsälskap.

 

 

Poserar.

 

 

Skall?

 

 

Snö på nosen igen.

 

 


 

ENGLISH ] Aktuellt ] långsambloggen ] Gästboken ] Bella ] Disa ] Kalle ] Sök ] Foto ] Video ] Animerat ] Länkar ] Sushi's Place ]

            Självutnämd Drottning.               E-kullens mamma.