Skillingaryd 2006
 

Varmt var det, och nära nog katastrof område igen! (Översvämning 2004) Lukten från skogsbrand låg över området och vi blev varnade för att röka och grilla.
Men träna hund gick ändå och på vägen från skogen kunde de bada så att de var både svalkade och trötta till kvällen.

Klicka på en bild för att se den större, bläddra vidare med pilarna.

Första bilden är på Johanna och hennes hundar framför den stora blåa bubblan till tält. En skön syn när det är mörkt ute och det lyser från tältet. Sedan är det jag och Disa som har varit på promenad. Vi är på väg till bunkern...I bunkern kopplar Bella och Disa av i sina kompostgallerhyddor.

Sökbilderna är från myrstigen. Där härskar myrorna. Myrstigarna där är inte vanliga små myrstigar, snarare som myrstigarnas autobahns. Slutade man att röra på sej var man snart täckt. Efter en "figgning" luktade man kraftigt av myrsyra. Trots marscherande på stället blev man till sist ändå biten i nacken av en liten ilsken myra.

Uppletande bilderna är från den såkallade SM rutan. Det är i ordningsföljd Anders med Sally, Konny med Bella, Jessika med Disa, Ruffa med mössa och Ruffa med (gummi)kniv.

Valpen heter Lewis och matte Anna är inte med på bild, det är istället Konny som ser lycklig ut att bli gnagd på.

Lewis största ögonblick på lägret kom inte med på bild. Svårglömt ändå, vilken fart han fick på sin rultiga kropp när han satte efter vad som synes vara en ännu mindre valp som passerade så retfullt. Men det var en fejk rottis, en nalle i koppel med en liten flicka som "matte".

Fler bilder från Skillingaryd 2006:

Johan D har satt ihop ett galleri med flera bra foton. Min favorit är nosen som sticker ut. Ut ur vad då? Se efter själva!

Johannas hemsida, välj galleri och läger.
 

(Om det inte syns pilar utan bokstäverna t och u beror det på din web läsare. Du har då antagligen opera.)

 

 

u

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
  två rottisar och en katt ] Back ] ENGLISH ] Aktuellt ] långsambloggen ] Gästboken ] Bella ] Disa ] Kalle ] Foto ] Video ] Animerat ] Länkar ] Sushi's Place ]