Under Kristihimmelfärdshelgen hade Svarte Petters E-kull träningsläger. Även andra Svarte Pettrare var välkomna och det var ju tur för oss det, som har moster Disa.

Det var en romantiskt naturskön omgivning vi bodde i. Med sökruta strax utanför husknuten och nära till spårmarker också. Till och med appellplan fanns.

Ruffa, Disa, Bella, Argus, Edvin och Ronja tränade sök. Här är det Ruffa som tränar. Hon har hittat och markerat Susanne som var helt dold i en lega.

Morfar Rhizto med husse kollade in avkommorna. Det blev ett tillfälle att ta en tre generationers bild med morfar Rhizto i centrum, mamma Ruffa längst fram till vänster och bakre raden är från vänster Diva, Edvin, Essan, Bazco, Argus och moster Disa.

   

Bazco, Essan, Diva, Tyson, Argus och Bella tränade spår. Det blev spår av varierande längd och svårighetsgrad! Striden om vem den "värste" spårläggaren är var hård. Men den spårläggaren som själv nästan går vilse vinner nog:-)

Med den typen av hundar som vi har är platsliggning ett viktigt moment att träna. Alla kommando som innehåller ordet "kvar" måste tålamodigt tränas in. Vi lade platsliggningen i två grupper av "taktiska" skäl.

   

 

Klicka på en bild för att se den större, bläddra vidare med pilarna.

(Om det inte syns pilar utan bokstäverna t och u beror det på din web läsare. Du har då antagligen opera.)

 

  u  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
  Disa galleri ] [ Sollebrunn 2006 ] E-kullens MH ]
                  Självutnämd Drottning.                      E-kullens mamma.